Nieuwe inschrijving voor Brabantse Parel
Wilt u meedoen met de Brabantse Parel? U kunt zich inschrijven als ondernemer of als particulier. Inschrijven gaat eenvoudig en binnen 10 minuten beschikt u over een Parel rekening in Circuit Nederland. Door bovenop de lidmaatschapsbijdrage een extra bedrag over te maken kunt u direct met Parels betalen.

Inschrijven als ondernemer
Voorwaarde is dat u met de onderneming bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat u een reguliere bankrekening op naam van uw bedrijf heeft. Houdt daarom inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en zakelijk bankrekening nummer bij de hand voor de inschrijving.
De hoogte van de lidmaatschapsbijdrage hangt af van de grootte van uw bedrijf:
€ 50,- per jaar voor bedrijven met minder dan 10 werknemers
€ 150,- per jaar voor bedrijven met 10-50 werknemers
€ 300,- per jaar voor bedrijven met 50 of meer werknemers

Inschrijven als particulier
De lidmaatschapsbijdrage voor particulieren is minimaal € 15,- per jaar . Om de ontwikkeling van de Brabantse Parel te ondersteunen kan ook worden gekozen voor een hoger bedrag. Particulieren kunnen maximaal 150 Parels per keer aanschaffen.

Stappen om in te schrijven
Hier vindt u de stappen die u doorloopt bij het inschrijven. U start de inschrijving door op de inschrijfknop onderaan deze pagina te klikken. Dan komt u op een pagina waar u uw gegevens kunt invullen. Bij inschrijving dient u de algemene voorwaarden van het landelijke Social Trade Circuit Nederland te accepteren. Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken

Betaal de inschrijfkosten
Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, wordt u automatisch doorgezonden naar een iDEAL betaalpagina. Hier betaalt u de inschrijfkosten plus eventueel aangeschafte Parels om direct te kunnen handelen.

Bevestig uw inschrijving
Nadat u betaald heeft, bevestigt u uw registratie door te klikken op de link in de activatie email. Geen e-mail ontvangen? Kijk dan in uw spam folder.

Aan de slag
Nu kunt u Parels besteden bij andere leden, online via circuitnederland.nl en via de app ‘Circuit Nederland’ op de mobiele telefoon (beschikbaar voor Android en Iphone)


Naar inschrijven voor Brabantse Parel bij Circuit Nederland